Hjalms venner

Hvis du vil være med til at bevare og beholde Hjalm som et skattet sejlskib i Danmark til gavn og glæde for sejlglade mennesker, og ikke mindst de mange børn og unge, der hvert år får mange, herlige oplevelser på den salte sø, så meld dig ind i Foreningen Hjalms Venner.

Foreningens formål er at støtte drift og vedligeholdelse af Galeasen Hjalm af Holbæk, herunder også at købe og arrangere sejlture med Hjalm. Du kan læse foreningens vedtægter her.

I 2017 blev der gennemført et ugetogt for unge med behov for gode oplevelser, og den succes gentages i 2018 og forventeligt også i årene fremover.

Som medlem af foreningen opnår du 10 % rabat ved deltagelse i veteranskibssejladserne Fyn RundtLimfjorden Rundt og aftensejladser på Holbæk Fjord.
Som noget nyt ydes også 10% på private arrangementer!

Se nærmere under siden med årets sejlprogram.

Der gennemføres et par aftensejladser om året, som kun er for foreningens medlemmer. Og det er gratis!. Årets første sejlads er typisk i starten af maj måned i forlængelse af et arrangement i forbindelse med sæsonstart. 

Et medlemskab koster kr. 200 om året.

Du bliver medlem ved at sende en e-mail til “Hjalms Venner” med oplysning om navn, adresse og telefonnummer: hjalmsvenner@gmail.com. Samtidig bedes du indbetale kontingentet på kr. 200 til foreningens konto i Nordea: Regnr.: 1726, kontonr.: 4390233979, eller ved MobilePay til 2027 3972 (Hanne Høøck, vores kasserer). Oplys navn og din e-mailadresse ved indbetalingen. 

Følg med på Facebook. Der finder du de nyeste informationer om livet på og omkring Hjalm.

Foreningen Hjalms Venner er stiftet den 19. april 2016.

Bestyrelsen består af:

Formand: Lis Pedersen
Kasserer: Hanne Høøck
Bestyrelsesmedlem Carsten Lambrecht
Bestyrelsesmedlem Egon Hansen

Kontakt foreningen på e-mail: hjalmsvenner@gmail.com