Besætning

Skipper:
Martin Dencker har været Hjalms skipper siden 2016. Han har erfaring fra både Fulton, Marilyn Anne, De forenede Sejlskibe (Halmø) og projektskibe i Caribien. Dermed er han på hjemmebane i alle de opgavetyper som Hjalm løser. Martin er (blandt meget andet) navigations-uddannet fra skolen i Marstal.   

Styrmand:
Johnnie Borrlander er Uddannet på Svendborg Søfartsskole og Martec (Frederikshavn). Han har været tilknyttet Hjalm det halve af sit liv. Først  som fritids-pirat og senere ansat som fuldt uddannet Skibsassistent, Kvartermester og  Styrmand.

Skibsassistent:
Louise Kjøller Olsen er uddannet på Skoleskibet Georg Stage og har i mange år været tilknyttet Skibladner i København.

Mads Mast:
Mads Mast er et oppusteligt badedyr af skildpadde-slægt som ofte sidder på stormasten og overvåger at alt går rigtigt til ombord. Han er ængstelig af natur, men melder sig alligevel nogenlunde frivilligt når der er mand-over-bord-øvelse. I 2017 blev han gift med sin kæreste Sofie Bomdirk. Hans polterabend blev holdt under Fyn Rundt i Fåborg, og Mads bliver meget berørt når Hjalm får afslag på fondsansøgninger eller lignende. Derfor er han ofte hos NVPROs Skolepsykolog.  

Produktionsskole-elever ombord:
Hjalm drives af NVPRO Campus. Du vil derfor møde produktionsskole-elever fra NVPROs maritime linie ombord. Om vinteren vedligeholder de skibet og går til dansk og matematik, så de kan komme videre i uddannelses-systemet.
I sommerhalvåret skiftes de til at sejle med Hjalm for at blive endnu bedre til at arbejde ombord. De udfører sejlsætning, navigation, klargøring og meget andet ombord. Adskillige elever er allerede kommet videre på søfartsskoler efter at have sejlet med Hjalm. -og ikke nok med det: De har også fået arbejde straks efter deres uddannelse! Kontakt os hvis du vil i praktik på Hjalm, eller hvis du ønsker at blive elev ombord.